Om mig

Emelie Skald

Frisör & Hårstylist


Hej,

Frisör & stylist Emelie Skald

Jag arbetar som frisör och hårstylist i Stockholm sedan 2010.  Med gesällbrev, utbildning och examen från Björn Axén Academy har jag en bred yrkeskompetens. Min passion för färg och form och mitt ständiga sökande  efter detaljer har gett mig ett starkt fokus på hantverk och utförande.


Utöver salongsarbete tar jag även uppdrag för  tidningar, offentliga tillställningar, visningar och har medverkat i frisörtävlingar.


Jag använder hårprodukter bland annat från Lernberger & Stafsing, Oway, Kevin Murphy och ett brett färgsortiment från Wella, samt Olaplex behandling. Jag vidarutbildar och uppdaterar mig flera gånger om året inom klipp- och färg. Jag arbetar med färgtekniker som Ecaille, Bronde, Ombre, Sombre, Balayage med flera.


Välkommen att boka mig för klippning, färgning och håruppsättning på salongen centralt i Stockholm – eller andra styling- eller visningsuppdrag.


Varmt välkommen till Salong Clipp-erTorsgatan 1. Kontakta mig eller boka en tid genom att lämna ett meddelande under Kontakt.